Even voorstellen!

Eigenaar HydrofieleDoeken.nl

Omdat ik het fijn vind om te weten wie er achter een webshop zit, stel ik mezelf even voor: ik ben Jacqueline Bron, moeder van Toby (2009) en Aelinn (2014) en sinds de zomer van 2016 getrouwd met Lennart. Na 20 jaar als o.a. directiesecretaresse te hebben gewerkt bij grote mediabedrijven ben ik na de geboorte van Aelinn een tijdje gestopt met werken. In 2017 ga ik weer aan de slag, want nu ben ik de trotse eigenaar van HydrofieleDoeken.nl!

Ons verhaal
HydrofieleDoeken.nl werd in 2013 gestart door Esther Molenkamp vanuit de gedachte dat iedereen minstens één hydrofiele doek in huis zou moeten hebben. Omdat ze zo ontzettend handig en fijn zijn.

In maart 2014 ging de webshop online en was de eerste verkoop een feit. Na de opstart en eerste groei wilde Esther zich eind 2016 weer gaan focussen op haar werk als grafisch ontwerpster en zette ze HydrofieleDoeken.nl te koop.

Puur toevallig zag ik het bericht dat Esther over de verkoop postte op de Facebookpagina van HydrofieleDoeken.nl. Een maand na ons eerste contact was de overdracht en sinds 30 december 2016 ben ik de nieuwe eigenaar. Mijn goede voornemen voor 2017: het assortiment van HydrofieleDoeken.nl nóg leuker maken dan het nu al is!

Ik hoop dat je in de shop makkelijk kunt vinden wat je zoekt en lukt dat niet, neem dan gerust contact met me op.

Hoe je mij kunt bereiken?
Telefonisch: 06 - 39 77 96 60

Per email info@hydrofieledoeken.nl, via het contactformulier of via social media (Facebook - Twitter - Instagram).

Trouwens, in mijn blog kun je lezen wat mij bezighoudt en inspireert.

Ik wens je een fijne dag!