Even voorstellen!

De mensen achter HydrofieleDoeken

Welkom bij HydrofieleDoeken.nl! Je hebt geklikt op 'over ons' omdat je wil weten wie er achter deze webshop zit. Dat ben ik: Jacqueline Bron. Getrouwd met Lennart en moeder van Toby (bijna 10) en Aelinn (5).

Een webshop met alleen maar hydrofiele doeken, dat is wel heel gespecialiseerd! Dat klopt, :-) al heb ik wel een aantal producten in de collectie die niet zijn gemaakt van hydrofiel katoen of bamboe. Olijfzeepjes bijvoorbeeld, van Ottomania waarvan ik ook de hamamdoeken in heel veel leuke kleuren verkoop. En bandana bibs van jerseykatoen met fleece van Bondi Beach Baby met dezelfde prints als de populaire swaddles van dat merk.

Aelinn is het levende bewijs dat hydrofiele doeken niet alleen voor baby's zijn want of ze nou onder de douche vandaan komt of uit het zwembad: afdrogen doen we met een swaddle. In de zomer slaapt ze eronder of knoop ik er een jurkje van voor over haar bikini. Ieder merk dat ik verkoop moet getest worden zodat ik uit eigen ervaring kan spreken over welke doek het fijnst is. We hebben er dus best veel in gebruik. Een van mijn vriendinnen (zonder kinderen) draagt overigens de Tropical Leaf swaddle van Little Unicorn als sjaal, hoe multifunctioneel wil je een product hebben?

Maar waarom zou je je swaddles hier kopen in plaats van bij de Hema, om maar een winkel te noemen? Om te beginnen omdat ze veel zachter zijn. Maar ja, een webshop, dus dat kun je pas voelen als je er een in huis hebt (tenzij je langskomt op de kraammarkten waar ik ook wel eens sta). Wat je wel online kunt zien: de designs. Er is meer dan sterretjes en streepjes! Ik importeer hydrofiele doeken uit Australië, Hong Kong en de VS en ben altijd op zoek naar nieuwe merken met leuke prints. Van (biologisch) katoen of bamboe, hamamdoeken, swaddles, quilts of slaapzakjes, ik wil de leukste en fijnste producten verzamelen zodat jij ze eenvoudig kunt vinden en bestellen voor jouw baby, dreumes of grotere kind. En lekker voor jezelf!

Klik eens rond en bekijk al het leuks. Ben je op zoek naar iets speciaals, een merk dat je ooit in het buitenland zag maar in Nederland niet kunt vinden of een product dat nu net even is uitverkocht: mail me gerust op info@hydrofieledoeken.nl of stuur me een whatsapp (06-39 77 96 60) en dan ga ik voor je op zoek. Tot snel!

Liefs, Jacqueline

PS: die mooie foto van ons gezin is gemaakt door Brenda Roos van Brenda Roos Fotografie.