Bestellen en levering

Hoe weet ik wat de status van mijn bestelling is?
Heel simpel: zodra je een bestelling hebt gedaan, ontvang je diverse e-mails met informatie over je bestelling.
Al je gegevens zijn altijd terug te vinden op de website onder MIJN ACCOUNT, handig voor als je bijvoorbeeld een bestelling nogmaals wilt plaatsen.
Je kunt onder MIJN ACCOUNT > datum > volgnummer, het volgnummer vinden van de track & trace code die je ook per email ontvangt. Je pakket kun je dan hier volgen.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt je gewenste producten bij HydrofieleDoeken.nl betalen met:
- iDEAL
- Belfius Direct Net
- KBC/CBC Payment Button
- Sofort Banking
- Bankoverboeking (graag binnen 14 dagen betalen; de bestelling wordt pas verzonden als de factuur is voldaan, houd hierbij rekening met een langere levertijd > het duurt vaak 3 werkdagen voordat de betaling verwerkt is!)
- Pin (als je je bestelling komt ophalen in Lelystad)

Wat is de levertijd?
Wanneer je een bestelling hebt gedaan en de betaling binnen is, wordt je bestelling binnen 2 werkdagen verwerkt. Meestal gebeurt het dezelfde dag maar ik heb naast de webshop ook nog een baan en op die werkdagen lukt het me niet om bestellingen dezelfde dag te verwerken. Daarnaast ben ik ook nog afhankelijk van PostNL. (Houd bij een bankoverboeking rekening met een langere levertijd.) 

Ik lever in Nederland, België en Duitsland maar mocht je iets willen laten opsturen naar een ander buitenland, neem dan contact op zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Wat zijn de verzendkosten?
Een verzending binnen Nederland met PostNL kost €6,95 
Een verzending naar België met PostNL kost €9,00 

Ik woon in (de buurt van) Lelystad, kan ik een bestelling ophalen?
Een stukje flexibiliteit is handig en daarom kun je je bestelling ophalen als je in Lelystad of omgeving woont, of toevallig een keer in de buurt bent. Geef in het betalingsproces aan dat je het wilt ophalen, dan gaan de verzendkosten er automatisch af.

Alle producten in de webshop zijn op voorraad, maar ik neem graag de tijd om je pakketje klaar te maken. Je ontvangt een mailtje zodra je bestelling klaarstaat! Dus geen verzendkosten en toch het gemak van online afrekenen. Betaal je liever met pin bij het ophalen van je bestelling? Dat kan ook!

Heb je vragen?

Neem gerust contact met me op via het contactformulier, per email, telefoon of social media (Facebook - Twitter). 

Ik ben telefonisch bereikbaar op: 06 - 39 77 96 60