Retourneren

Wil je een product retourneren? Dat kan natuurlijk, mits je binnen 15 dagen laat weten dat je iets wil terugsturen. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om het pakket terug te sturen. Uiteraard kun je alleen onbeschadigde, ongewassen en ongebruikte artikelen retourneren. Lees hiervoor even de Algemene Voorwaarden. Als je een product retour wilt zenden, volg dan onderstaande stappen. Het bedrag dat je betaald hebt voor het product zullen we na ontvangst van het retour gestuurde product zo spoedig mogelijk terugstorten. Als je de hele bestelling terugstuurt worden de betaalde verzendkosten uiteraard ook teruggestort. De verzendkosten om het pakket retour te sturen zijn voor jouw rekening.

1 Meld je retourzending vooraf aan via info@hydrofieledoeken.nl o.v.v. je bestelnummer, dan weet ik dat er iets onderweg is.
2 Print dit retourformulier (pdf) uit en vul het zo volledig mogelijk in.

3 Doe het artikel in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier.
 Is de verzenddoos beschadigd? Haal dan bij bv de supermarkt of slijter een doos en verstuur het artikel daarin.
4 Stuur het pakket goed dichtgeplakt en voldoende gefrankeerd naar: HydrofieleDoeken.nl, Kolbergstraat 23, 8232 RM  Lelystad.

De retourzendingen zijn voor rekening en risico van de afnemer. Via PostNL kost het verzenden van een pakket in 2019 € 6,95.

Zorg er s.v.p. voor dat de retourzendingen zorgvuldig zijn verpakt en zo onbeschadigd aankomen, anders kan ik helaas niet crediteren.
Retouren die niet gemeld zijn, kunnen niet in behandeling worden genomen.
 
Wil je iets ruilen? Dat kan. Hiervoor worden wel verzendkosten in rekening gebracht. Neem even contact op om een en ander af te stemmen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per email, telefoon (bellen of whatsapp) of social media (Facebook - Instagram). 

Ik ben telefonisch bereikbaar op: 06 - 39 77 96 60.