Ik stop ermee!

Ik stop ermee!

Na 4 jaar is het mooi geweest: ik stop met HydrofieleDoeken.nl. De laatste doeken gaan met 40% weg!

Gepubliceerd op 22 februari 2021 in

2 juni: Rocky road day!

2 juni: Rocky road day!

Op 2 juni is het Rocky road day. Hou jij van chocola (en wie doet dat nou niet?), dan krijg je in dit blog mijn recept voor een nieuwe verslaving. ;-) Heerlijk om mee te nemen naar een babyshower, een picknick of 'gewoon' bij de thee als je vriendinnen langskomen!

Gepubliceerd op 02 juni 2019 in

Inbakeren doe je zo

Inbakeren doe je zo

Iedere keer als hij (zij) bijna slaapt maait je baby maait zichzelf wakker. Ken je dat? Onze zoon was er een ster in. Vervelend voor iedereen: een vermoeide baby die niet kan slapen wordt niet vrolijker en dat uit zich in... wèèèèh! en daar word jij als ouder ook niet blij van. ;-) Gelukkig is er een oplossing: inbakeren!

Gepubliceerd op 01 juni 2018 in Producten, Handig om te weten, Baby

Opa en Oma Dag

Opa en Oma Dag

Over een week is het Nationale Opa en Oma Dag. Wist jij dat die dag bestaat? Ik had echt geen idee, dus zocht ik uit wat de gedachte erachter is.

Gepubliceerd op 28 mei 2018 in Handig om te weten

Slaaptips voor warme nachten

Slaaptips voor warme nachten

Maanden kijk je uit naar hogere temperaturen (of vrees je ze juist en geniet je van de kou) en als het dan warm is herinner je je weer het nadeel van de zomer: de warme nachten. Met deze tips moet het lukken om toch snel in slaap te vallen.

Gepubliceerd op 27 mei 2018 in Producten, Handig om te weten

Joepie, nieuwe collecties en merken!

Joepie, nieuwe collecties en merken!

Afgelopen week was ik voor het eerst op een grote inkoopbeurs: Kind + Jugend in Keulen. En oh boy, wat waren daar veel leuke producten en nieuwe designs! Wil je weten wat je binnenkort kunt verwachten bij HydrofieleDoeken.nl, lees dan snel verder. :-)

Gepubliceerd op 19 september 2017 in Nieuw, Baby

Een slaapzak slaapt het fijnst. TOG?

Een slaapzak slaapt het fijnst. TOG?

Als je het hebt over persoonlijke favorieten voor baby’s en kleine kinderen, dan staat de slaapzak heel hoog op mijn lijstje. Geen gedoe met weggetrapte dekentjes en vervolgens een kind dat huilt omdat hij het koud heeft: gewoon kind in slaapzak, rits dicht en slapen. Of nou ja, even spelen met een knuffel of een boekje lezen en dan slapen is voor mij ook prima. In die slaapzak bleven zoon en dochter altijd warm.

Gepubliceerd op 09 juni 2017 in Blog, Producten, Baby

Het waarom, waarvoor en wanneer van een hamamdoek

Het waarom, waarvoor en wanneer van een hamamdoek

Zomer voelt voor mij een beetje als de ultieme hamamdoekperiode. Ja, je kunt ze ook heel goed gebruiken in de winter. Toch geven ze me altijd een zomergevoel. Ik vind de vrolijke kleurtjes namelijk het leukst. Dat kan je met me eens zijn of niet, over smaak kan je heel lang twisten. ;-) Maar misschien vraag je je af: waarvoor gebruik je zo’n hamamdoek nou eigenlijk? Voor de markt maakte ik een lijstje, dat ik nu verder uitwerk.

Gepubliceerd op 17 mei 2017 in Blog, Hamam, Handig om te weten