Dekentjes hydrofiel Er zijn 4 producten

Dekentjes hydrofiel

Deze hydrofiele dekentjes van 100% katoen hebben aan beide kanten een andere print. De zachte dekentjes bestaan uit 4 lagen hydrofiel katoen. Ideaal als dekentje in het ledikantje of in de kinderwagen, of gebruik ze lekker in de box of als speelkleed. Leuk voor je eigen kinderen of geweldig als kraamcadeau!

 • Quilt Midnight rose - Little Unicorn
  Nieuw! Beschikbaar

  Quilt Midnight rose - Little Unicorn

  Hoe rozen klassiek en toch modern kunnen zijn zie je aan deze leuke Midnight rose print. De donkerblauwe achtergrond geeft de roze rozen net dat beetje extra op deze fijne quilt van 4 lagen superzacht hydrofiel katoen. Gebruik hem in de box, op de bank of als omslagdoek als je even met je baby naar buiten gaat op een frisse dag: iedereen mag deze mooie deken zien!

  Hoe rozen klassiek en toch modern kunnen zijn zie je aan deze leuke Midnight rose...

  Hoe rozen klassiek en toch modern kunnen zijn zie je aan deze leuke Midnight rose print. De donkerblauwe achtergrond geeft de roze rozen net dat beetje extra op deze fijne quilt...

 • Quilt Prickle pots - Little Unicorn
  Nieuw! Beschikbaar

  Quilt Prickle pots - Little Unicorn

  Helemaal hip: cactussen en vetplanten in je interieur. De babykamer doet mee met deze leuke hydrofiele deken met print van verschillende planten. Deze fijne quilt houdt je kind ook lekker warm in de box of op de bank.

  Helemaal hip: cactussen en vetplanten in je interieur. De babykamer doet mee met deze...

  Helemaal hip: cactussen en vetplanten in je interieur. De babykamer doet mee met deze leuke hydrofiele deken met print van verschillende planten. Deze fijne quilt houdt je kind...

 • Quilt Bison - Little Unicorn
  Nieuw! Beschikbaar

  Quilt Bison - Little Unicorn

  Heerlijk zacht en ademend is deze katoenen hydrofiele deken gemaakt van 4 lagen hydrofiele stof met de Bison print. Voor stoere jongens en meisjes!

  Heerlijk zacht en ademend is deze katoenen hydrofiele deken gemaakt van 4 lagen...

  Heerlijk zacht en ademend is deze katoenen hydrofiele deken gemaakt van 4 lagen hydrofiele stof met de Bison print. Voor stoere jongens en meisjes!

 • Wiegdeken Green Leaves - Toeti
  Beschikbaar

  Wiegdeken Green Leaves - Toeti

  Origineel Dutch Design! Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de tuin ;-) maar ook als print op kussens, behang en dekens. Deze wiegdeken van Toeti doet vrolijk mee. Met een formaat van 75x100 cm is hij niet alleen perfect voor in de wieg maar is hij ook geschikt als omslagdeken.

  Origineel Dutch Design! Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je...

  Origineel Dutch Design! Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de tuin ;-) maar ook als print op kussens, behang en dekens. Deze...