100x140 cm Er zijn 2 producten

100x140 cm

Ledikantdekentjes die het ook heel goed doen als 'dekentje op de bank' en als speelkleed, gemaakt van 100% biologisch katoen. Het perfecte kraamcadeau, want hydrofiele dekentjes heb je nooit teveel!

 • Ledikantdeken Bird Love - Toeti
  Beschikbaar

  Ledikantdeken Bird Love - Toeti

  Origineel Dutch Design! Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de tuin maar ook als print op kussens, behang en dekens. Deze ledikantdeken van Toeti doet vrolijk mee en gooit ook nog wat vogels in de mix. Met een formaat van 100x140 cm is hij perfect voor in het ledikant en als 'dekentje op de bank' of speelkleed.

  Origineel Dutch Design! Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je...

  Origineel Dutch Design! Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de tuin maar ook als print op kussens, behang en dekens. Deze...

 • Ledikantdeken Green Leaves - Toeti
  Beschikbaar

  Ledikantdeken Green Leaves - Toeti

  Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de tuin ;-) maar ook als print op van alles. Deze ledikantdeken van Toeti doet vrolijk mee. Met een formaat van 100x140 cm is hij niet alleen perfect voor in het ledikant maar is hij ook heel geschikt als 'dekentje op de bank' of als speelkleed.

  Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de...

  Je kan er niet omheen: bladeren zijn de trend van 2018. Je vindt ze niet alleen in de tuin ;-) maar ook als print op van alles. Deze ledikantdeken van Toeti doet vrolijk mee....